Loveletters

een brief aan je lief

De magie van jouw woorden

Kun je het leven en de liefde vaak genoeg vieren? Nee… echt niet! Het leven vliegt, raast, ratelt en (hopelijk bruist, zoeft en zwiept) voorbij. Hoe mooi is het om jouw liefde voor jouw liefsten (je partner, je kind, je ouders… ) in woord en beeld vast te leggen, uit te spreken wat je voelt maar niet altijd zegt. De magische energie die ontstaat wanneer jij de ander oprecht en vanuit je hart in het zonnetje zet. Stel je eens voor welk mooi zaadje je daarmee plant. Ik wil niets liever dan jou uit nodigen om precies dat te doen en deze herinnering voor altijd te kunnen koesteren. De liefde laten stromen… zo fijn.

Jacqueline 

 

Only the Best

Schrijven met liefste-lief

Vind je het moeilijk om jouw gevoel onder woorden te brengen? Zou je een stok achter de deur fijn vinden? Samen met zelfstandig trouwambtenaar en woordkunstenares Marielle Bouw-Koller van Tintelend Trouwen richtte ik Liefste Lief op. Wij maken van Nederland het meest liefdevolle land van de wereld… brief voor brief voor brief :-). Je bent welkom op een van onze schrijfdagen of meld je aan voor ons binnenkort te lanceren online programma. Kijk gauw op www.liefste-lief.nl of volg ons op facebook en instagram.

We maken er je mooiste herinnering van

Je hebt de mooiste brief geschreven. En nu… Laat je fantasie de vrije loop… Je kunt de brief natuurlijk in een prachtige envelop sturen en ouderwets maar zo gezellig op de post doen. Of misschien plan je een fijn uitje en vind je dan een momentje. Waar ik je bij kan helpen is het vereeuwigen van dit bijzondere geschenk door er samen een film van te maken. 

In alle rust lees jij de brief voor en die beelden mengen we met mooie beelden die we maken tijdens een heerlijke wandeling, een picknick in het bos of misschien wel bestaand materiaal van vroeger. 

Een ode aan de liefste

Hoe het werkt

w

Kennismaken

Samen brengen we in kaart wat jouw wensen zijn. Van daaruit gaan we van start.

Jouw ode aan je liefste

Schrijf met ons een brief aan je lief. We helpen je met tips en inspiratie en mooie vragen.

[

Een film van het moment

We plannen een mooi moment om jouw brief voor te lezen. Met de mooiste beelden samen vormt dit een film om voor altijd te bewaren.