Legacy

jouw verhaal liefdevol ingepakt

Wat laat je achter

Wat je doet is jouw geschiedenis. Wat je in beweging zet, is jouw nalatenschap. Jouw verhaal, liefdevol ingepakt: jouw legacy. Wat wil jij jouw liefsten meegeven? Achterlaten voor je kinderen om voor altijd opnieuw te bekijken… Bewust nadenken over wat jij wilt toevoegen. Over afscheid nemen denken we niet graag na. Toch kan het bijzonder waardevol zijn om dat wel te doen. Want wat als daar ineens dat moment is dat je niet anders kunt.

Wat geef je door

Kun je eigenlijk wel echt afscheid nemen van het leven, van elkaar? Het nadenken over afscheid nemen, het vormgeven ervan, begint meestal pas als er een duidelijke aanleiding is: een slechte diagnose, ziekte, verlies of het proces van ouder worden. Misschien is het voor jou al zeker dat het afscheid dichterbij is dan je zelf zou wensen. Hopelijk is er nog hoop op meer tijd. Mag ik je uitnodigen om na te denken over wat je achter wilt laten?Zijn er dingen die je gezegd wil hebben? Wijsheden die je wilt doorgeven? Verhalen die je wilt vastleggen… Ik help je graag in dit proces. 

Samen geven we vorm aan jouw legacy 

Met zijn tweetjes of met jouw liefsten samen bepalen we wat er in jouw film besproken wordt. We kiezen de onderwerpen, de vragen, jouw boodschap. Die kun jij in alle rust voorbereiden. Ik help je daar graag bij. En als je er klaar voor bent prikken we een moment om jouw woorden uit te spreken. Graag help ik je om dit bijzondere gesprek te vereeuwigen. En er samen een film van te maken. We maken mooie beelden van het nu en gebruiken beelden van vroeger.

Ik help je graag om dit mooie geschenk aan jezelf en jouw liefsten vorm te geven. Bel of mail me met je vragen. Ik denk graag met je mee.

Vind je het prettig om te weten welke kosten hierbij komen kijken dan stuur ik je met alle liefde een overzicht met mogelijkheden toe. De uiteindelijke prijs bepalen we samen en is volledig afhankelijk van je wensen en je budget.  Samen komen we er wel uit. 

Zou je het fijn vinden om iets moois te maken? Bel of app me dan op 06-81160066.

Mailen kan natuurlijk ook op  hello@ukiyofilms.com

 Liefs Jacqueline